ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/18

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Καρύστου για τις δαπάνες φιλοξενίας πληρωμάτων ΕΚΑΒ
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΡΥΣΤΟΥ για τις δαπάνες φιλοξενίας πληρωμάτων ΕΚΑΒ
Για τα ζητήματα της λειψυδρίας, του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου, αλλά και της έγκρισης δαπάνης φιλοξενίας πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, τοποθετήθηκε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καρύστου στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Τέλος, για την έγκριση δαπάνης φιλοξενίας πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, είπε πως «πολλές φορές το ΚΚΕ έχει επισημάνει την προσπάθεια του κράτους να μεταβιβάσει ευθύνες τους προς τους δήμους χωρίς τους αντίστοιχους πόρους, με αποτέλεσμα οι δήμοι να χαρατσώνουν και αυτοί με τη σειρά τους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Προσπάθεια που εντάθηκε με την εφαρμογή του "Καλλικράτη" στην Τοπική Διοίκηση και την τεράστια περικοπή κοινωνικών δαπανών με τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων από όλες τις κυβερνήσεις».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα «το θέμα που συζητάμε τώρα. Καλείται ο δήμος -δηλαδή οι δημότες- να πληρώσουμε διαμονή και διατροφή σε διασώστες του ΕΚΑΒ που βρίσκονται σε άδεια από την υπηρεσία τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που ο πληθυσμός του δήμου υπερδιπλασιάζεται, ώστε να καλύπτονται οι βάρδιες του ΕΚΑΒ. Αντί δηλαδή να στελεχωθεί πλήρως, με έξοδα του κράτους, η μονάδα του ΕΚΑΒ ώστε να καλύπτεται ο δήμος όλες τις ώρες και όλη τη διάρκεια του έτους καλούμαστε να πληρώνουμε δυο φορές, μία τους φόρους του κράτους και μία του δήμου, ώστε τελικά να έχουμε πλήρη κάλυψη μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες».

Έτσι, καταψήφισε «τις απαράδεκτες αυτές δαπάνες και καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, της περιοχής μας να παλέψουν να στελεχωθεί πλήρως η μονάδα του ΕΚΑΒ για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες, να ενισχύεται με επιπλέον πλήρωμα και οχήματα τους καλοκαιρινούς μήνες, με κρατική χρηματοδότηση, έτσι ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα λόγω αδυναμίας ή καθυστέρησης στη διακομιδή τους».

Δείτε όλο το δημοσίευμα «Παρεμβάσεις για τη λειψυδρία, το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου και τη δαπάνη φιλοξενίας πληρωμάτων ΕΚΑΒ» ΕΔΩΠηγή: 902.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews