ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/9/18

Μ. Μυλωνάς: Το ΕΚΑΒ δεν κλήθηκε ποτέ να παραλάβει την τουρίστρια στην Κάλυμνο!!Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μ. Μυλωνάς ισχυρίζεται ότι το ΕΚΑΒ δεν κλήθηκε ποτέ να παραλάβει την τουρίστρια στην Κάλυμνο… Από τις 18 Αυγούστου όμως δεν υπάρχει νυχτερινή βάρδια στο νησί καθώς έχουν απομείνει μόλις 4 διασώστες!

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Καλύμνου-Βίντεο

Μ. Μυλωνάς: Το ΕΚΑΒ δεν κλήθηκε ποτέ να παραλάβει την τουρίστρια στην Κάλυμνο
ert.gr

«Το ΕΚΑΒ δεν κλήθηκε ποτέ να παραλάβει την τουρίστρια στην Κάλυμνο». Αυτό ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ότι ο θάνατος της τουρίστριας οφείλεται στην έλλειψη ασθενοφόρου.
«Το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, που τις νυχτερινές ώρες είναι σε επιφυλακή, δεν δέχθηκε ποτέ σήμα για να παρέμβει στο περιστατικό» είπε, προσθέτοντας ότι η 74χρονη τουρίστρια είχε εκπνεύσει ήδη στο σκάφος και στο νοσοκομείο διακομίστηκε νεκρή.

Επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο κ. Μυλωνάς τον κατηγόρησε ότι στήνει προπαγάνδα στην καταστροφή, κάνοντας ζημιά στη χώρα.
«Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού, με αφορμή τις ψευδείς καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για το περιστατικό στην Κάλυμνο, δημοσιεύουν ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και γιατροί. Αυτό κάνει ζημιά στην τουριστική Ελλάδα. Αυτό κάνει ζημιά στην τουριστική Κάλυμνο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ διερωτήθηκε που ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μέχρι το 2014, που δεν υπήρχε ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο και που ήταν από το 2003 μέχρι το 2015 που δεν είχε γίνει καμία αγορά ασθενοφόρου στη χώρα.

Κατέταξε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ στην εργασιακή αριστοκρατία που δεν δουλεύει ποτέ, πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο και έχει άποψη για τα εργασιακά, παίζοντας κομματικά παιχνίδια και περιμένοντας το κόμμα του να βγει στην κυβέρνηση για να έχει άλλες προσβάσεις στην κεντρική εξουσία.
«Ο συνδικαλισμός, τόνισε, πρέπει να είναι ενωμένος με την κοινωνία και η κοινωνία με το συνδικαλισμό ν’ αποδίδουν έργο».

Αναφερόμενος στις προσλήψεις διασωστών, είπε ότι αυτές προβλέπονται να γίνουν Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και ειδικά για τη Δωδεκάνησο θα προσληφθούν 7 διασώστες στη Ρόδο, 6 στην Κω, 4 στην Κάλυμνο (οπότε θα γίνουν 10) και 3 στη Λέρο.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η Ρόδος, η Λέρος και η Νάξος θα αποκτήσουν τα πρώτα πλωτά μέσα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ert.gr/

6-9-2018 Ο Δημήτρης Διακομιχάλης για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Καλύμνου
Kalymnos News
Δημοσιεύτηκε στις 6 Σεπ 2018

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Πολλά ψέματα….
    Ζημιά στην τουριστική Κάλυμνο προκαλεί η ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας και της διοίκησης να στελεχώσουν το ΕΚΑΒ και όχι η δημοσιοποίηση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης των ελλείψεων στις υγειονομικές δομές του νησιού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews