ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/18

Συναντήσεις του Σωματείου ΕΚΑΒ Μαγνησίας με τον Ευρωβουλευτή Ν. Χουντή και τον Βουλευτή Κ. Στεργίου
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews


Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το γενικό νοσοκομείο Βόλου “Αχιλλοπούλειο” επισκέφτηκε ο ευρωβουλευτής Λαϊκής Ενότητας Χουντής Νικόλαος, με τους συνεργάτες του. Έγινε κοινή συνάντηση με μέλη του σωματείου Ιατρών, σωματείου Νοσοκομείου, σωματείου Κέντρων Υγείας και σωματείο ΕΚΑΒ Μαγνησίας. Από την συζήτηση δημιουργήθηκε μία πλήρη εικόνα για τα θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας στον νομό Μαγνησίας και τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ Βόλου.


Στην έδρα ο ευρωβουλευτής Χουντής Νικόλαος


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

To EKAB Bόλου επισκέφτηκε ο βουλευτής ΚΚΕ κύριος Στεργίου Κων/νος, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Νάνο Απόστολο. Έγινε συζήτηση με μέλη του σωματείου ΕΚΑΒ Μαγνησίας για θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας στην περιοχή της Μαγνησίας και ειδικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ του Βόλου.
Στην φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά:
Στην φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: ο Γ.Γ. Μπούρας Κων/νος, ο Πρόεδρος Δαρειώτης Παναγιώτης, ο Βουλευτής κ. Στεργίου Κων/νος, ο δημ. συμβ. κ. Νάνος Απόστολος και ο Αντιπρόεδρος Θεοδωρόπουλος Ευάγγελος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews