ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/9/18

Καρδιακή ανακοπή αντιμετώπισαν με επιτυχία οι διασώστες του ΕΚΑΒ Β. Εύβοιας
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
istiaianews.blogspot.com

Αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή αντιμετώπισαν με επιτυχία, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2018, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Β. Εύβοιας που κλήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ιστιαίας.

Η γρήγορη εφαρμογή καρδιοπνευμονικής αναζοωγόνησης (ΚΑΡ.ΠΑ.) και η γρήγορη εφαρμογή του εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή είχαν θετική κατάληξη, καθώς έπειτα από τέσσερεις απινιδώσεις η ασθενής ανέκτησε την καρδιακή και την αναπνευστική της λειτουργία.

Η 45χρονη διακομίσθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ιστιαίας όπου σταθεροποιήθηκε και έπειτα εκ νέου με κινητή μονάδα στο Γ.Ν. Λαμίας όπου και παραδόθηκε εν ζωή.

Το μότο που έχουμε ακούσει πολλές φορές από το ΕΚΑΒ είναι: «όπου εφαρμόζονται γρήγορα οι απινιδωτές, σώζονται και ζωές». Η τοποθέτηση αυτόματων φορητών απινιδωτών σε χώρους συγκέντρωσης κοινού, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους χωρίς ιατρικές γνώσεις ή εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, σίγουρα θα έσωζε περισσότερες ζωές…


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews