ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/9/18

Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε το κέντρο στα χημικά-Δεκάδες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών σε διαδηλωτές!
Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών σε διαδηλωτές (ΦΩΤΟ)
thestival.gr

Αρκετές κλήσεις δέχτηκε το ΕΚΑΒ για συνδρομή σε περιστατικά στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Τα ασθενοφόρα προσπαθούν να προσεγγίσουν αυτή τη στιγμή στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, ωστόσο, λόγω των επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, αυτό δεν είναι εύκολο.

Οι κλήσεις αφορούν λιποθυμικά επεισόδια, περιστατικά δύσπνοιας καθώς και κακώσεις κεφαλής.

Πολλοί πολίτες, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τη χρήση χημικών αναγκάστηκαν να μπουν σε κοντινά καφέ ή να απομακρυνθούν από το χώρο του συλλαλητηρίου.Δημοσιεύτηκε 8/9/2018

Πηγή: thestival.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΝΙΓΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ-ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
voria.gr

Δεκάδες τραυματίες στο κέντρο. Πολλοί είχαν δύσπνοια λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που προκλήθηκε από τη ρίψη δακρυγόνων.

Δεκάδες κλήσεις έχει λάβει το ΕΚΑΒ απόψε καθώς πόλλοί είναι οι τραυματίες στο κέντρο οι οποίοι είτε λόγω δύσπνοιας είτε λόγω κακώσεων μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο.

Πολίτες αλλά και διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία προυσίασαν προβλήματα δύσπνοιας λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που προκλήθηκε από τη ρίψη δακρυγόνων στα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από το δημαρχείο (δείτε εδώ) αλλά και σε άλλα σημεία του κέντρου (δείτε εδώ).

Δημοσιεύτηκε 8/9/2018Πηγή: voria.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews