ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/9/18

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις ελλείψεις στη στελέχωση του ΕΚΑΒ στην ΚάλυμνοΚυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Μετά την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και το ΚΚΕ με ανακοίνωση σημειώνει τις τραγικές ελλείψεις στη στελέχωση του ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο.

Ανακοίνωση για τις ελλείψεις στη στελέχωση του ΕΚΑΒ
902.gr

ΚΟΒ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή της για τις ελλείψεις στη στελέχωση του ΕΚΑΒ η ΚΟΒ Καλύμνου του ΚΚΕ σημειώνει:

«Περισσεύει η κοροϊδία σε βάρος του λαού του νησιού μας, από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όταν συμπατριώτες μας και επισκέπτες του νησιού χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης νυχτερινής βάρδιας του ΕΚΑΒ στο νησί. Η κατάσταση στο χώρο της υγείας στο νησί είναι τραγική, καθώς δεν υπάρχουν ούτε τα μέσα αλλά ούτε και το κατάλληλα ειδικευμένο προσωπικό ώστε να αντιμετωπιστούν σοβαρά περιστατικά.

Τα τελευταία τρία περιστατικά δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία. Η εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων στον τομέα της Υγείας συνεχίζεται σταθερά και επιδεινώνει την κατάσταση στο χώρο αυξάνοντας τον κίνδυνο για τη ζωή του λαού. Οι περικοπές στη χρηματοδότηση, η εμπορευματοποίηση και η ιδιωτικοποίηση των παροχών στην Υγεία, έχει φτάσει τη λειτουργία και του ΕΚΑΒ στη Κάλυμνο και σε πολλά γύρω νησιά κάτω από το όριο ασφαλείας.

Η κατάσταση αυτή είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών που συρρικνώνουν τις κοινωνικές δαπάνες και τις δωρεάν παροχές μεταφέροντας το κόστος στο λαό. Εντάσσεται στη συνολική επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου στο λαό, για να πληρώσει αυτός την κρίση τους, με συνεχείς μειώσεις μισθών, συντάξεων, περικοπές σε Πρόνοια, Υγεία, Παιδεία. Πολιτικές που υπηρετεί η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Απαιτούμε την άμεση και επαρκή στελέχωση όλων των δομών στην Κάλυμνο αλλά και τα γύρω νησιά, με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη γεωγραφία του χώρου όσο και τις ειδικές ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου».

Πηγή: 902.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews