ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/18

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε πολίτες στην Κρεμαστή Λακωνίας





Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Με καθυστέρηση δημοσιεύουμε την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Μολάων και Σπάρτης στις 12 Αυγούστου σε πολίτες στην Κρεμαστή Λακωνίας.

Το σεμινάριο αφορούσε θέματα «καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΚΑΡΠΑ / αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά».

Υπενθυμίζουμε ότι στο Αγροτικό ιατρείο του χωριού έχει τοποθετηθεί ένας σύγχρονος Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής, δωρεά της εταιρείας ΔΡΙΒΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕΕ. Ο κύριος Δρίβας είναι χωριανός και υποκινήθηκε από την αγάπη του και προσφορά στον τόπο από τον οποίο κατάγεται.



Η παρουσίαση έγινε από την Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Λακωνίας και τους διασώστες/εκπαιδευτές Δρίβα Κων/νο, Ευαγγελάκο Σπύρο, Γιαννόπουλο Κων/νο και Αλεξίου Γρηγόρη.








Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews