ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/18

Ο Δήμος Καλαβρύτων παραχώρησε στο ΕΚΑΒ ασθενοφόρο δωρεά από την Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV)


Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Ο Δήμος Καλαβρύτων παραχώρησε στο ΕΚΑΒ ασθενοφόρο
patrastimes.gr

Δωρεά από την Ελληνογερμανική Συνέλευση

Το ασθενοφόρο που δώρισε στο Δήμο Καλαβρύτων, η εθελοντική, ανθρωπιστική, διεθνής οργάνωση Maltezers Γερμανίας, με την καθοριστική συμβολή και υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV) – στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Καλαβρύτων – ο Δήμος μας, το παραχωρεί στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να το λειτουργήσει, για τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών του, για τις οποίες και δωρήθηκε, δεδομένου, ότι, παρά τις προσπάθειες του Δήμου μας, δεν κατέστη, εφικτό, να χορηγηθεί, άδεια λειτουργίας, στο Δήμο.
Την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας, κ.
Βασιλική Καφαντάρη, με υπαλλήλους και ειδικούς τεχνικούς του ΕΚΑΒ, επισκέφθηκαν, στο εργοτάξιο του Δήμου μας, το ασθενοφόρο, το ήλεγχξαν, το επιθεώρησαν και το οδήγησαν και το βρήκαν σε άριστη κατάσταση και απόλυτα κατάλληλο για τη χρήση του. Είχαν δε, στο εργοτάξιο, συνάντηση και συζήτηση και με το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γεώργιο Λαζουρά.
Έτσι και με τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, ενισχύεται, κατά ένα (1), ακόμη, ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, που θα καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων μας και των επισκεπτών μας.
Επισυνάπτεται, το έγγραφο της δωρεάς του ασθενοφόρου και η αλληλογραφία του Δημάρχου Καλαβρύτων, με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ο οποίος αποδέχεται την παραχώρηση του ασθενοφόρου και ευχαριστεί το Δήμο μας.

Πηγή: patrastimes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews