ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/18

Γιάννενα: Παρουσίαση του SAVE LIVES και των δράσεων του SOS Τροχαία Εγκλήματα
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Γιάννενα: Παρουσίαση του SAVE LIVES και των δράσεων του SOS Τροχαία Εγκλήματα
sostegr.wordpress.com


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών και συνεργαζόμενοι φορείς, ανάμεσα στους οποίους και ο σύλλογος μας (ΕΔΩ) για την Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας (16 εως 22 Σεπτεμβρίου) την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 7μμ στο Πνευματικο Κεντρο Δημου Ιωαννιτων, Αιθουσα «Δημητρης Χατζης» (στα παλια σφαγεία) θα γινει παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του εγχειριδίου SAVE LIVESΔέσμη Μέτρων για την Οδική Ασφάλεια του Π.Ο.Υγείας, ενός οδηγού για τον αποτελεσματικοό σχεδιασμό πολιτικών για την Οδική Ασφάλεια που  εκδόθηκε στα ελληνικά από τη Βουλή των Ελλήνων με πρωτοβουλία του συλλόγου μας

Για την έκδοση και τις δράσεις του SOS Τροχαία Εγκλήματα θα μιλήσουν: Η Όλγα Ζήση απο την ομάδα του συλλόγου μας στα Γιάννενα, η εντατικολόγος Χριστίνα Κυδώνα και η συγγραφέας Νίκη Γιάνναρη απο την ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιδια εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ μια παραγωγή της ΕΡΤ σε επιμέλεια της δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη στο οποίο μιλάνε για το τροχαίο και για το μετά το τροχαίο μέλη του SOS Τροχαία Εγκλήματα.

Ενημερωτικό υλικό θα υπάρχει όλες τις ημέρες σε περίπτερα που έχει στήσει ο Δήμος ενώ σε μεγάλη οθόνη θα προβληθούν και οι αφίσες του συλλόγου μας.

Ελάτε να γνωριστούμε. Βοηθήστε να δυναμώσει η φωνή μας.

Δημοσιεύτηκε 18/9/2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews