ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/18

ygeionomikoi.gr: Τι μας κρύβει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για το ανθυγιεινό επίδομα;


          

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018
EKABNews

Τι μας κρύβει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για το ανθυγιεινό επίδομα;
ygeionomikoi.gr


Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το πόρισμα της επιτροπής για το ανθυγιεινό επίδομα, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΔΕΔΥ (ΕΑΚ) σε ανακοίνωσή της κάνει στροφή 180 μοιρών και ζητά για πρώτη φορά να μην περικοπεί το ανθυγιεινό επίδομα.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι είχαν προηγηθεί αρκετές τοποθετήσεις συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδικάτα αλλά και ανακοινώσεις φιλοκυβερνητικών παρατάξεων που κατήγγειλαν τις υπόλοιπες παρατάξεις ότι κινδυνολογούν όταν λένε ότι το ανθυγιεινό επίδομα κινδυνεύει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι εύλογο: Τι γνωρίζει παραπάνω η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και μας το κρατάει κρυφό; Μήπως στα χέρια της βρίσκεται το πόρισμα της επιτροπής και αυτό την αναγκάζει αλλάξει στάση και να εγκαταλείψει την προσπάθεια εφησυχασμού των εργαζομένων που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα;

Κοντός ψαλμός… λέμε εμείς και όλα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Σε κάθε περίπτωση το συνδικαλιστικό κίνημα στο δημόσιο δεν μπορεί να παραμείνει απαθές μπροστά στο ομιχλώδες τοπίο που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση όταν είναι γνωστό ότι έχει δεσμευτεί να «βάλει χέρι» στο ανθυγιεινό επίδομα.

Η οργάνωση του αγώνα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην μπει χέρι στο Ανθυγιεινό επίδομα πρέπει πρώτα από όλα να γίνει υπόθεση των πρωτοβάθμιων σωματείων και όλων των εργαζομένων στην υγεία.

Δημοσιεύτηκε 4/9/2018

Πηγή: ygeionomikoi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews