ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/18

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Στάση Εργασίας (07:00-12:00) και Πορεία Επιβίωσης της Δημόσιας Υγείας - Πρόνοιας – ΕΚΑΒ την Τετάρτη 10/10/2018
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ με Στάση Εργασίας (07:00-12:00)  και Συγκέντρωση την Τετάρτη, 10 Οκτώβρη στο κόμβο των Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.


Αθήνα 08/10/2018
Αρ. πρωτ.: 266

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ με Στάση Εργασίας (07:00-12:00)  και Συγκέντρωση την Τετάρτη, 10 Οκτώβρη στο κόμβο των Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετέχει στην Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 με κύρια αιτήματα την «Προστασία της Δημόσιας Υγείας και την ανάκτηση των Μισθολογικών απωλειών των εργαζομένων» με 5ωρη Στάση Εργασίας (07:00-12:00) και Συγκέντρωση στο κόμβο των Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Θα ακολουθήσει ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΕΚΑΒ από Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από τα Νοσοκομεία και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας.

Διεκδικούμε:
Την διασφάλιση και διπλασιασμό του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.
• Ένταξη στα ΒΑΕ.
• Αναπλήρωση Μισθολογικών απωλειών.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews