ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/18

Στο χώρο του συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης βρέθηκε τη Δευτέρα 15/10, η εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Κοζάνης, με αφορμή την παγκόσμια ήμερα επανεκκίνησης της καρδιάς, Βίντεο



Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Στο χώρο του συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης βρέθηκε τη Δευτέρα 15/10, η εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Κοζάνης, με αφορμή την παγκόσμια ήμερα επανεκκίνησης της καρδιάς (Φωτογραφίες)
kozan gr

Στο χώρο του συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης βρέθηκε τη Δευτέρα 15/10, η εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Κοζάνης, με αφορμή την παγκόσμια ήμερα επανεκκίνησης της καρδιάς. Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση βασικής υποστήριξης της ζωής με χρήση απινιδινωτή. Μαζί με τους εκπαιδευτές παρευρέθηκε ο ιατρός Αναστάσιος Σιδηράς. Η ημέρα παγκόσμιας ημέρας επανεκκίνησης της καρδιάς, έχει καθιερωθεί για τις 16 Οκτωβρίου.

Eκπαιδευτικη ομαδα ΕΚΑΒ στους Μεταξιώτες Κοζάνης
kozan gr


Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτ 2018








Πηγή: kozan.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews