ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/10/18

Με 2 διασώστες θα στελεχωθεί το ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Φαρσάλων-Επίσκεψη της Δ/ντριας ΕΚΑΒ-5
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Αναμένεται στελέχωση του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Φαρσάλων
thessaliatv.gr

Με δύο πληρώματα μέχρι το Δεκέμβρη

Επίσκεψη πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Αυγέρη στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου συνομίλησε με τον Συντονιστή Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων Γιώργο Νεχωρίτη, με τους ιατρούς και το προσωπικό του Κ.Υ.

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο όπου η βάση ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, μαζί με τη στάση ασθενοφόρων στο αγροτικό ιατρείο Ζαππείου (με πληρώματα ασθενοφόρου) λειτούργησαν χωρίς προβλήματα, ξεκίνησε ο συντονισμός για την αντιμετώπιση της χειμερινής περιόδου ώστε σε τυχόν περιστατικά το Κ.Υ. να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποιο συγκεκριμένα η Κα Αυγέρη δήλωσε ότι θα ενισχυθεί το Κ.Υ. με άλλα δυο μόνιμα πληρώματα ασθενοφόρων έως το Δεκέμβριο, από την ήδη προκήρυξη θέσεων που είναι σε εξέλιξη, ώστε η κάλυψη της περιοχής να πραγματοποιείτε όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Κ.Υ. Φαρσάλων υποστηρίζεται από την βάση Ζαππείου.

Στη συνάντηση που επικράτησε ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, η Κα Αυγέρη συνεχάρη τους συνεργάτες της για το έργο τους και τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και σεβασμό προς τους πολίτες.

Πηγή: thessaliatv.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews