ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/18

Ανακοίνωση/Καταγγελία – Αποφάσεις Έκτακτης Γ. Συνέλευσης 4-10-2018)Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Έκτακτη Γ. Συνέλευση πραγματοποίησε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ με θέμα: το κλίμα τρομοκρατίας από τον εκτελούντα χρέη Προέδρου, Αντιπρόεδρο ΔΣ κο Μιλτιάδη Μυλωνά στα υπηρεσιακά στελέχη και υπαλλήλους στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Το Σωματείο έχει προγραμματίσει Τακτική Γενική Συνέλευση στο τέλος Οκτωβρίου (θα βγει σχετική ανακοίνωση) με θέματα: Οικονομικός Απολογισμός, Διοικητικός Απολογισμός, Λειτουργία του νέου συστήματος Τηλεματικής στο ΕΚΑΒ Αθήνας και Μεταθέσεις/Μετακινήσεις υπαλλήλων.Αθήνα 4-10-2018
Αρ. πρωτ.: 261


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένα κλίμα τρομοκρατίας από τον εκτελούντα χρέη Προέδρου, Αντιπρόεδρο ΔΣ κο Μιλτιάδη Μυλωνά στα υπηρεσιακά στελέχη και υπαλλήλους στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.
Για πρώτη φορά στα χρονικά καλούνται οι εργαζόμενοι να συμπληρώνουν «χαρτάκια» με τις ενέργειες που έκαναν κατά την διάρκεια της εργασίας τους, καταστρατηγώντας τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα που προβλέπει τις αρμοδιότητες των Δ/ντων, των Προϊστάμενων και των υπαλλήλων. Με αυτό τον τρόπο δηλώνεται η απαξίωση από την διοίκηση  στα στελέχη του ΕΚΑΒ.
Αντί ο κύριος Αντιπρόεδρος να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, τον κεντρικό επιχειρησιακό σχεδιασμό και να δώσει λύσεις δυσχεραίνει καθημερινά τη λειτουργία της υπηρεσίας σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων.
Η έναρξη της λειτουργίας του νέου συστήματος Τηλεματικής, η συντήρηση των νέων ασθενοφόρων της δωρεάς, η έλλειψη ανταλλακτικών, το κλείσιμο ασθενοφόρων λόγω έλλειψης σε ελαστικά, η έλλειψη εφεδρικών ασθενοφόρων, η έλλειψη προγραμματισμού εργασιών συντήρησης (ασανσέρ που δεν λειτουργούν) είναι τα σοβαρά προβλήματα που περιμένουν σήμερα λύσεις και η διοίκηση αντί να προχωρήσει στην επίλυση τους ασχολείται με «χαρτάκια», με μετακινήσεις και αποσπάσεις χωρίς κανένα κριτήριο.
Καλούμε τους συναδέλφους της Κεντρικής Υπηρεσίας στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ στις 12:00 προκειμένου να καθορίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος        Κιτσόπουλος Αλέξιος


Πηγή: somatioekab166.gr

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 4-10-2018
Ομόφωνα αποφασίσθηκε:
1.    Κανένας υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας να μην συμπληρώνει την αναφορά υπηρεσιακών ενεργειών που έγιναν κατά την διάρκεια της ημέρας
2.    Οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων  να δώσουν αναφορά εφάπαξ με τις αρμοδιότητες και την διεκπεραίωση αυτών από το προσωπικό των γραφείων τους.
Επιμέλεια θέματος: Κιτσόπουλος Αλέξιος

Γενικός Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews