ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/18

Πατρινός δώρισε στο ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο αξίας τουλάχιστον 49.000 ευρώ, στη μνήμη του παιδιού του!, Βίντεο


Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Πατρινός δώρισε στο ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο αξίας τουλάχιστον 49.000 ευρώ, στη μνήμη του παιδιού του! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
thebest.gr

Έκανε τον πόνο της απώλειας... προσφορά

Ενας απλός πολίτης, ο Παναγιώτης Γραμματσούλιας, έκανε τον πόνο της απώλειας του παιδιού του αγάπη και προσφορά για άλλους ασθενείς. Αποφάσισε, με τη στήριξη και της συζύγου του, να κάνει δωρεά ενός ασθενοφόρου το οποίο αναμένει σταθμευμένο στο ΕΚΑΒ της Πάτρας.

Η προσπάθεια του κου Γραμματσούλια αρχικά προσέκρουσε στη γραφειοκρατία ωστόσο με επιμονή και υπομονή κατάφερε να υπερνικήσει τα εμπόδια και το ασθενοφόρο να είναι πλέον πανέτοιμο να υπηρετήσει το σκοπό του. Ο συνδικαλιστής εργαζόμενος του ΕΚΑΒ της Πάτρας Γιάννης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο thebest.gr με τα καλύτερα λόγια για τον πατρινό που έκανε πράξη την υπόσχεση προς το ΕΚΑΒ.

ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ Π.ΓΡΑΜΜΑΤΣΟΥΛΙΑ
Vasilis Spiliotakopoulos


Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτ 2018

Μάλιστα σύμφωνα με τον κο Θεοδωρόπουλο, ο κ. Γραμματσούλιας διέθεσε από τα μέτρια οικονομικά του, χρήματα για την αγορά του ασθενοφόρου. Το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι από τα πλέον άρτια εξοπλισμένα οχήματα του διαθέσιμου στόλου του ΕΚΑΒ.

Το όχημα αναμένεται να βγει στον δρόμο την ερχόμενη Δευτέρα. Η εξέλιξη αυτή έτυχε μιας μικρής γιορτής την οποία διοργάνωσε η διευθύντρια του 3ου Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Βασιλική Καφαντάρη μαζί με το προσωπικό, ώστε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο δωρητή.

Γιάννης Πομώνης

Πηγή: thebest.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews