ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/18

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο 6ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης-Τι είναι το 112Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο 6ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης-Τι είναι το 112
prlogos.gr

Ο σύλλογος διδασκόντων του 6ου δημοτικού σχολείου Κοζάνης μαζί με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κάλεσαν το απόγευμα της Τετάρτης το ΕΚΑΒ για μαθήματα πρώτων βοηθειών .Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ παρέδωσε ένα υποδειγματικό σεμινάριο για την βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
Ακούσαμε ότι εκτός από το 166, υπάρχει και το 112 ως ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης, ο οποίος είναι δωρεάν και καλεί ακόμα και όταν δεν υπάρχει σήμα από οποιαδήποτε πάροχο επικοινωνίας.
Δόθηκαν επίσης απαραίτητες συμβουλές για τις πληροφορίες που οφείλουμε να δώσουμε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ , όταν καλούμε για ανάγκη, ξεκαθαρίζοντας το τι, πώς και που συνέβη το περισταστικό παραμένοντας στο πλευρό του ασθενούς.
Δόθηκαν οδηγίες για την καλύτερη λειτουργία της αναπνευστικής οδού του αρρώστου, μετά από λιποθυμία και απώλεια αισθήσεων κ.ο.κ. Επίσης έγινε ξεκάθαρο ότι όπου συναθροίζονται άνθρωποι, πρέπει να υπάρχει απινιδωτής!!
Ιωάννα Παπαδημητρίου

Πηγή: prlogos.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews