ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/10/18

ΠΟΕΔΗΝ: Η Τρομοκρατία της Ντουντούκας. Μασκαρεμένοι Ασφαλίτες παρακολουθούν στελέχη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018
EKABNewsΗ Τρομοκρατία της Ντουντούκας
Μασκαρεμένοι Ασφαλίτες παρακολουθούν στελέχη του κινήματος
κατά των Πλειστηριασμών

Καταδικάζουμε την Κυβέρνηση που αμόλησε τους Ασφαλίτες να παρακολουθούν και να καταγράφουν Κινητοποιήσεις, Αρχηγούς Κομμάτων, Στελέχη Πολιτικών, Συνδικαλιστικών και Κοινωνικών φορέων, που η δράση τους δεν αρέσει στην Κυβέρνηση.
Η καθεστωτική νοοτροπία της Κυβέρνησης δεν έχει όρια. Τι άλλο θα δούμε; Μασκαρεμένοι ασφαλίτες παρακολουθούν και καταγράφουν τις Κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και προφανώς και όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Ο κος Τσίπρας από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη που υποστήριζε ως αντιπολίτευση, τώρα φορτώνει τα μισά αδικήματα του ποινικού κώδικα σε αρχηγό Κόμματος και σε όσους αντιστέκονται κατά των πλειστηριασμών.
Τέτοιος ξεπεσμός.
Ανησυχούμε ιδιαίτερα μετά από όσα αποκαλύπτονται. Η αστυνομία ούτε απέναντι στην ΠΟΕΔΗΝ κρατάει λουλούδια.
Θυμίζουμε το ξύλο και τα χημικά που φάγαμε το Καλοκαίρι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και τη σύλληψη της ντουντούκας της ΠΟΕΔΗΝ που ακόμη εξετάζεται ως προϊόν εγκληματικής οργάνωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας της Αττικής. Ή μήπως βρίσκεται στη φημισμένη υπηρεσία της Αστυνομίας «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος»; Πάμπολλες μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν σε βάρος μας για δήθεν επεισόδια που προκαλέσαμε σε κινητοποιήσεις.
Και κατηγορούμενοι και δαρμένοι είμαστε όσοι σήμερα αγωνιζόμαστε για την προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων.
Τέτοιος ξεπεσμός για την καρέκλα της εξουσίας.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews