ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/18

«Η υγεία αποτελεί για εμάς προτεραιότητα» – Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Δ. ΕλλάδαςΤετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

«Η υγεία αποτελεί για εμάς προτεραιότητα» – Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας
sinidisi.gr

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα πραγματοποιήθηκε με την διευθύντρια του ΕΚΑΒ αρμοδιότητας Δυτικής Ελλάδας Βασιλική Καφαντάρη, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την συντήρηση ασθενοφόρων. Ο κ. Κατσιφάρας διαβεβαίωσε την κ. Καφαντάρη για τη βούληση στήριξης του έργου στο ΕΚΑΒ και για τη δυνατότητα χρηματοδότησης της δαπάνης.

Το ΕΚΑΒ, τις επόμενες ημέρες θα υποβάλει σχετική πρόταση προς την Περιφέρεια. Με τη δαπάνη αυτή, δέκα επιπλέον ασθενοφόρα θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν και να εξυπηρετήσουν πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της αναβάθμισης λειτουργίας του ΕΚΑΒ με σύγχρονες τεχνολογίες, θέμα το οποίο θα αναλυθεί  εκ νέου το επόμενο διάστημα, μόλις συγκεντρωθούν επαρκή στοιχεία. «Διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να ενώνουμε δυνάμεις και να γινόμαστε αποτελεσματικοί. Με τη συνεργασία των συναρμόδιων φορέων καταφέρνουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», επεσήμανε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Πηγή: sinidisi.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews