ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/18

Το Απίστευτο ασθενοφόρο του Αμερικάνικου Ερυθρού ΣταυρούΠέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Το Απίστευτο Ασθενοφόρο Του Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού
mati-grnews.blogspot.com

Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service Τitan, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.


Το μοναδικό αυτό όχημα παρουσιάστηκε πρόσφατα στον Τύπο, σε τελετή που έλαβε χώρα στο Τμήμα Πυροσβεστικής του Miami Beach. Από εκεί και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μαϊάμι και στη συνέχεια θα δοθεί, ως δωρεά, στον Ερυθρό Σταυρό, στη Νότια Φλόριντα, όπου θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τυχόν πάσχοντες, κατά  τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ανάγκης.

Οι ανάγκες των ομάδων διάσωσης ποικίλλουν ανάλογα με το κίνδυνο. Για τον λόγο αυτό,   το Ultimate Service Titan, έρχεται με τις  ακόλουθες παροχές:
  • Με ένα γραφείο, γεννήτρια ηλιακής ενέργειας και ενσωματωμένο hotspot Wi-Fi, το Ultimate Service Titan είναι το ιδανικό κινητό κέντρο διαχείρισης για τους εθελοντές.
  • Εξοπλισμένο με ένα κρεβάτι και ένα κιτ πρώτων βοηθειών, το όχημα επιτρέπει στους πρώτους  διασώστες,  να παρέχουν επιτόπου φροντίδα,  σε όσους τραυματίστηκαν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Ένα ενσωματωμένο ψυγείο και η παντός εδάφους ικανότητα  του οχήματος, επιτρέπει στο Ultimate Service Titan να χρησιμεύει ως όχημα μεταφοράς αίματος, σε νοσοκομεία που το έχουν ανάγκη.
  • Για το προσωπικό διάσωσης, το Ultimate Service Titan μπορεί να χρησιμεύσει ως καταφύγιο, όπου θα βρουν  φαγητό και λίγη ξεκούραση, χάρη στον θάλαμο ελεγχόμενης θερμοκρασίας που διαθέτει χώρο ανάπαυσης, θέρμανση, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο.
  • Σε συνδυασμό με τις ενέργειες  του Ερυθρού Σταυρού στο Blood Drive, το ειδικό αυτό Titan θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως χώρος αιμοδοσίας στο πεδίο των καταστροφών.

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews