ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/18

Ζάκυνθος: Σοβαρευτείτε και ενισχύστε το ΕΚΑΒ πριν χαθεί άνθρωπος!Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Ζάκυνθος: Σοβαρευτείτε και ενισχύστε το ΕΚΑΒ πριν χαθεί άνθρωπος | Γιατί μετά δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε!
zantenewstime.gr

Επειδή κάποιοι υποστηρίζουν πως όλα στην Υγεία βαίνουν καλώς και ψέγουν μάλιστα όσους υποστηρίζουν το αντίθετο, ενώ όταν αυτοί ήταν στην αντιπολίτευση τα έβλεπαν όλα «μαύρα και άραχνα» θα περιγράψω το παρακάτω αληθινό περιστατικό, έτσι όπως μου το διηγήθηκε εχθές το μεσημέρι ευηπόληπτος συμπολίτης μας:

Το προηγούμενο Σάββατο ηλικιωμένος τουρίστας που διέμενε σε δωμάτια στο Τσιλιβί παθαίνει εγκεφαλικό.
Αμέσως ειδοποιείται ιδιωτική εταιρεία που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες. Επειδή η περίπτωση ήταν σοβαρή αμέσως προτείνεται ο τουρίστας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Πράγματι ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας τηλεφωνεί στο ΕΚΑΒ (166).
Το τηλέφωνο το σηκώνει κάποιος που βρίσκεται στην Πάτρα(!) και η πρώτη ερώτηση που έκανε ήταν: «Πόσο ετών είναι ο ασθενής»;
Αυτή η ερώτηση δεν ήταν τυχαία. Επειδή στη Ζάκυνθο υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο το οποίο εξυπηρετούσε όλο το καλοκαίρι, δινόταν… προτεραιότητα ανάλογα με την ηλικία!
Όσο πιο μικρός τόσο είχες ελπίδες να μεταφερθείς άμεσα στο Νοσοκομείο. Όσο πιο μεγάλος έπρεπε να περιμένεις! Και αν ζήσεις… έζησες!
Εν τέλει το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 40 ολόκληρα λεπτά!

Εγώ δεν λέω πως πριν δεν υπήρχαν προβλήματα. Σαφώς και υπήρχαν. Είναι προκλητικό όμως στην παρούσα φάση να βγαίνουν κάποιοι και να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα. Και εδώ δεν είναι θέμα κομματικής αντιπαράθεσης, αλλά ουσίας.

Σοβαρευτείτε και ενισχύστε το ΕΚΑΒ Ζακύνθου πριν χαθεί άνθρωπος… Γιατί μετά δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε!

Γιώργος Γκόγκος
ΔημοσιογράφοςΔημοσιεύτηκε 11/10/2018

Πηγή: zantenewstime.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews