ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/18

Άριστο το κλίμα συνεργασίας μεταξύ Νοσοκομείου Κιλκίς και ΕΚΑΒΤρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

"Άριστο το κλίμα συνεργασίας μεταξύ Νοσοκομείου Κιλκίς και ΕΚΑΒ"
gnomikilkis.blogspot.com

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Με αφορμή πρόσφατα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και σχόλια τόσο για το Νοσοκομείο όσο και για το ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε στις 2-10-2018 συνάντηση στο Νοσοκομείο του Κιλκίς μεταξύ του Γ.Ν. Κιλκίς και του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, με θέμα τη συνεργασία των δύο Φορέων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Νοσοκομείου ο Διοικητής κ. Ρεβενάκης, ο Διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Τσαμαδιάς, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρακώστας, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αρβανίτη-Μηλαράκη, Διευθυντές και Ιατροί των κλινικών και οι Προϊστάμενες όλων των Νοσηλευτικών τμημάτων.

Από πλευράς ΕΚΑΒ συμμετείχαν η Διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Τσιούπα, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Μυλωνάς και η υπεύθυνη του Τομέα κ. Παπαθεοδώρου.

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Συμφωνήθηκε δε, ότι η βελτίωση των υπηρεσιών περνά μέσα από την συνεργασία, την απόρριψη συντεχνιακών αντιλήψεων και την περαιτέρω διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews