ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/10/18

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ με μεγάλη συμμετοχή στην ΑγριάΣάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ με μεγάλη συμμετοχή στην Αγριά
volos.ert.gr

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή καθώς και «πρώτων βοηθειών» για τα μέλη της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς και του ευρύτερου κοινού της πόλης.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες, με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις τραυματισμών ή επειγόντων παθολογικών περιστατικών, μέχρι να έρθει εξειδικευμένη βοήθεια.

Η ενημέρωση περιελάμβανε θεωρητική κατάρτιση και επίδειξη με προπλάσματα και ειδικό εξοπλισμό πρώτων βοηθειών δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν μαζί με τους ειδικούς στην αντιμετώπιση καταστάσεων όπως: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, τραύματα, πνιγμονή, θέση ανάνηψης, κλήση των υπηρεσιών υγείας κ.λ.π..

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ο Διοικητής του Ε.Κ.Α.Β. Βόλου, γιατροί και νοσηλευτές.

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς σε συνεργασία με την Τοπική Ομάδα Υγείας Αγριάς και με τη βοήθεια του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Βόλου πραγματοποίησαν δωρεάν σεμινάριο και οι συμμετέχοντες θα λάβουν αριθμημένη βεβαίωση παρακολούθησης από το ΕΚΑΒ..

Πηγή: volos.ert.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews