ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/18

Τοποθετήσεις Διευθυντών Παραρτημάτων ΕΚΑΒ
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Τοποθετήσεις διευθυντών παραρτημάτων ΕΚΑΒ

Ήμαρτον πια!!!!
Ο κος Κιούλπαλης που αναλαμβάνει καθήκοντα ιατρικού και διοικητικού διευθυντή στην Κρήτη τί σχέση έχει με το ΕΚΑΒ. Από την θητεία μου στο ΕΚΑΒ (17 χρόνια) δεν τον γνώρισα ποτέ. Ίσως ο ίδιος δεν θα έπρεπε να αναλάβει διότι δεν ξέρει ούτε πώς λειτουργεί ο ασύρματος!!! Διότι μπορεί ο νόμος να επιτρέπει την τοποθέτησή του στην θέση αυτή, αλλά η ηθική τάξη λέει άλλα. Σκεφτείτε να πήγαινε στην ΜΕΘ του Ηρακλείου για να κάνει τον διευθυντή ένας δερματολόγος! Θα το δέχονταν οι ιατροί της ΜΕΘ;
Το ίδιο ισχύει και για το επιστημονικό συμβούλιο του ΕΚΑΒ. Δέχονται να καταλαμβάνουν την θέση μέλους του Ε.Σ. ιατροί που δεν έχουν καμία σχέση με το ΕΚΑΒ. Νευρολόγοι, ψυχίατροι κ.λ.π. οι οποίοι βλέπουν τα ασθενοφόρα από μακριά και δεν γνωρίζουν τον εξοπλισμό τους! Ούτε γνωρίζουν τα προσόντα των διασωστών!
Ο άνθρωπος μπορεί να είναι ο καλύτερος μοναδίστας αλλά με το ΕΚΑΒ τί σχέση έχει;. Θα πει στους ιατρούς- διευθυντές του ΕΚΑΒ πως πρέπει να κάνουν την δουλειά τους; Θα τους ελέγχει; Με τί προσόντα; Να πάνε οι γιατροί του ΕΚΑΒ να ελέγχουν τους γιατρούς της ΜΕΘ;
Αν δεν είναι έτσι, τότε γιατί τοποθετήθηκε γιατρός; Διότι μπορώ να δεχθώ ότι οι γιατροί του ΕΚΑΒ "δεν έχουν" διοικητικά προσόντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να τοποθετηθεί διευθυντής με εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση στην διοίκηση νοσηλευτικών υπηρεσιών!
Μήπως να το ξανασκεφτούν οι ιθύνοντες;
Διαφορετικά πρέπει να τοποθετούνται κομματικοί από κάθε κυβέρνηση, για να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι της υπηρεσίας.
Πρέπει να μιλήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο ΕΚΑΒ, ιατροί και διασώστες!
Πρέπει να ερωτηθεί στην βουλή ο υπουργός , για τον λόγο της τοποθέτησης ιατρικών διευθυντών στην Κρήτη, στην Πάτρα κ.λ.π. ανθρώπων που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο.Απαξίωση της ιατρικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ; Απαξίωση των διασωστών που δίνουν την ψυχή τους για τον οργανισμό;
Αυτά προβλέπει η εκπόνηση του νέου οργανισμού;
Γνωρίζω καλά ιατρούς 50 ετών, 60 ετών και παραπάνω που οργώνουν με τις αεροδιακομιδές όλη την Ελλάδα και διακομίζουν όλα τα περιστατικά υπό αντίξοες συνθήκες! Τέτοιες αποφάσεις απαξιώνουν το έργο τους!
Εκαβίτες!

Πάρτε το ΕΚΑΒ στα χέρια σας!
Σας αξίζει και σας ανήκει!

Τσανικλίδης Μανόλης
χειρουργός διευθυντής ΕΣΥ
Εκαβίτης εν αποστρατεία


Δείτε στο EKABNews


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews