ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/18

Τα εύσημα στους διασώστες του ΕΚΑΒ Καβάλας για το τροχαίο της ΓαληψουΤετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Τα εύσημα στους διασώστες του ΕΚΑΒ Καβάλας για το τροχαίο της Γαληψου
kavalapost.gr

Τα συγχαρητήρια της στο 6ο παράρτημα της Καβάλας έδωσε η διοίκηση του ΕΚΑΒ, για την άμεση και επαγγελματική διακομιδή 13 τραυματιών στο Νοσοκομείο Καβάλας.

α συγχαρητήρια της διοίκησης του ΕΚΑΒ καθώς και της διεύθυνσης του 6ου παραρτήματος κέρδισαν οι διασώστες της Καβάλας για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους και για τον επαγγελματισμό που έδειξαν στην επιχείρηση διάσωσης και διακομιδής 13 μεταναστών που τραυματίστηκαν στο τροχαίο ατύχημα που έγινε στο ύψος της Γαληψού, πριν από λίγες ημέρες. Στην επιχείρηση πήραν μέρος 5 ασθενοφόρα που έσπευσαν άμεσα και όπως τονίζεται και στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε διεκόμισαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο ΤΕΠ του Νοσοκομείο της Καβάλας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Για ακόμα μια φορά το 6ο παράρτημα ΕΚΑΒ Καβάλας ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά και συντονισμένα στο πολυάνθρωπο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της επαρχιακής οδού Γαληψού – Θεσσαλονίκης.

Πέντε ασθενοφόρα οχήματα επιχείρησαν άμεσα και υποστήριξαν προνοσοκομειακά 13 τραυματίες και τους διεκόμισαν στο συντομότερο δυνατό χρόνο και κατά προτεραιότητα στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου ανέμενε η ομάδα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ και η διεύθυνση του παραρτήματος συγχαίρει τους διασώστες και τα συντονιστικά κέντρα για τον άψογο επαγγελματισμό τους σε όλη την επιχείρηση διάσωσης και διακομιδής».

Πηγή: kavalapost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews