ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/10/18

Μετατάσσεται ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ που ήταν «απών» στο Μάτι


Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Μετατάσσεται ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ που ήταν «απών» στο Μάτι
protothema.gr


Ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ  τις ημέρες της τραγωδίας στο Μάτι βρισκόταν σε άδεια και επέλεξε να μην επιστρέψει στο πόστο του
Με απόφαση του υπουργείου Υγείας ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο οποίος τις ημέρες της τραγωδίας στο Μάτι βρισκόταν σε άδεια και επέλεξε να μην επιστρέψει στο πόστο του, μετατάσσεται από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που ήταν μόνιμος υπάλληλος στην Κεντρική υπηρεσία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση που δημοσιεύει το protothema.gr, συστήνεται ύστερα από αίτησή του προσωποπαγής θέση στην 4η ΥΠΕ του ίδιου κλάδου και κατηγορίας και με τον βαθμό που κατέχει. Η παραίτηση του κ. Καρακατσιανόπουλου υποβλήθηκε στα τέλη Αυγούστου και έγινε δεκτή από το υπουργείο Υγείας. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί.

Η απόφαση του υπουργού Υγείας:Πηγή: protothema.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews