ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/18

ΓΕΛ Θάσου: Οι μαθητές έμαθαν πώς να δίνουν πρώτες βοήθειες…Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Ευχαριστήριο στον Δ/ντη ΕΚΑΒ Καβάλας κο Θωμά Αγγελόπουλο για το εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών

ΓΕΛ Θάσου: Οι μαθητές έμαθαν πώς να δίνουν πρώτες βοήθειες…
kavalapost.gr

Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πρίνου και το ΕΚΑΒ Καβάλας έγινε εκμάθηση τεχνικών αντιμετώπισης επειγόντων παθολογικών περιστατικών

Το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Θάσου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πρίνου και το ΕΚΑΒ Καβάλας συμμετείχε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 σε δράση αναφορικά με την ενημέρωση και την εκμάθηση τεχνικών αντιμετώπισης επειγόντων παθολογικών περιστατικών.

Με την εκπαίδευση των μαθητών της Α΄ Τάξης του Λυκείου  στη βασική υποστήριξη της ζωής, τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τη θέση ανάνηψης και την παροχή πρώτων βοηθειών, οι νεαροί  μαθητές θα μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μια έκτακτη ανάγκη που μπορεί να προκύψει  οποτεδήποτε και σε οποιονδήποτε και να κατανοώντας έτσι  την αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, μιας και η γνώση σώζει ζωές.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η διευθύντρια του ΓΕΛ Λιμένα Αρετή Κώτση εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Διοικητή του ΕΚΑΒ Καβάλας και Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλο, χωρίς την βοήθεια και συνδρομή του οποίου  θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί  η συγκεκριμένη δράση που άφησε, ομολογουμένως άριστες εντυπώσεις αλλά και γνώσεις στους μαθητές.

Πηγή: kavalapost.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews