ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/18

Ιδιώτης δώρισε σύγχρονο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πάτρας


Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Πάτρα: Ενισχύεται με νέα δωρεά ο στόλος του ΕΚΑΒ
gnomip.gr

Στον στόλο του ΕΚΑΒ προστίθεται από σήμερα ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, που αποτέλεσε δωρεά ενός συμπολίτη μας, του Παναγιώτη Γραμματσούλια, θέλοντας να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που ανά πάσα ώρα μπορεί να χρειαστούν άμεση βοήθεια από τους διασώστες.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Γ» ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας Χαράλαμπος Κουλέτος, τονίζοντας πως αξίζει να βρει μιμητές.

«Μετά από χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τη δωρεά του συμπολίτη μας Παναγιώτη Γραμματσούλια, ο οποίος προσέφερε ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο ασθενοφόρο, πλήρως εξοπλισμένο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινωνία μας. Ήταν μια γενναία πράξη εκ μέρους του και πραγματικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το νέο ασθενοφόρο θα είναι όπλο στα χέρια των διασωστών για να σώσουμε ζωές και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε θερμώς και θεωρούνε πως αυτή η ενέργεια θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση», επισημαίνει στην «Γ».

ΕΛΕΝΗ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: gnomip.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews