ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/10/18

Ο Δήμος Καρύστου παραχώρησε σήμερα στο ΕΚΑΒ ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Facebook Raviolos Lefteris

Ο Δήμος Καρύστου παραχώρησε σήμερα στο ΕΚΑΒ ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου Καρύστου, από σήμερα στην περιοχή μας θα υπάρχουν πλέον 3 σύγχρονα ασθενοφόρα που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των συνδημοτών μας στις ευρύτερες περιοχές των Στύρων, του Μαρμαρίου, της Καρύστου και του Καφηρέα!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «le rêve Estates» που δραστηριοποιείται στο σύμπλεγμα των Πεταλιών για την πολύτιμη προσφορά του ασθενοφόρου στον Δήμο Καρύστου , το ΕΚΑΒ καθώς και τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ευβοίας Νικόλαο Κόκκο, για την άψογη συνεργασία! Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, με θέληση και διάθεση συνεργασίας καταφέρνουμε να διαφυλάξουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία μας !

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews