ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/18

ΠΟΕΔΗΝ: Ηχητικό με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό). Με τσαμπουκά τους λέει ότι χρωστάνε υποχρέωση στον Πολάκη – Ξανθό.


Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Διοικητής νοσοκομείου Καβάλας σε εργαζόμενους: «Σε Πολάκη - Ξανθό οφείλετε ότι θα έχετε δουλειά»
protothema.gr

Ακούστε τον  διοικητή Αναστάσιο Καρασαβόγλου να καλεί τους συμβασιούχους να προπαγανδίσουν παντού υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές υπενθύμισε στους εργαζόμενους του νοσοκομείου ότι χρωστούν ευγνωμοσύνη στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη, για το γεγονός ότι θα συνεχίσουν να έχουν δουλειά. Μάλιστα με εκφράσεις όπως «μη βγάζετε την ουρά σας απ΄ έξω», ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζήτησε να κάνουν προπαγάνδα υπέρ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, στις βόλτες τους στην πόλη, στις δημόσιες ή προσωπικές συζητήσεις τους.

Ο άνθρωπος που έκανε κομματικό κήρυγμα και στην ουσία ομολόγησε δημοσίως ότι οι σημερινοί εργαζόμενοι είναι όμηροι της κυβέρνησης και των πολιτικών επιλογών της, είναι ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Αναστάσιος Καρασαβόγλου. Σε συνάντηση που συγκάλεσε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου την περασμένη Τρίτη με το προσωπικό που εργάζεται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου όπως καθαρίστριες, τραπεζοκόμοι και φύλακες, ο κ. Καρασαβόγλου τους ενημέρωσε για τη διαδικασία ανανέωσης των συμβάσεών τους που λήγουν στο τέλος του χρόνου.

Οι περίπου 80 συμβασιούχοι άκουγαν τον διοικητή του νοσοκομείου με έκδηλη αγωνία για το αν θα συνεχίσουν να έχουν δουλειά. Είναι συμβασιούχοι που το Δεκέμβριο θα συμπληρώσουν 24 μήνες εργασίας και σύμφωνα με τον προηγούμενο νόμο, θα είχαν το δικαίωμα να καταθέσουν και πάλι αίτηση, τρεις μήνες μετά τη λήξη της σύμβασης. Όμως χάρη σε νόμο της κυβέρνησης, τους δίνεται η δυνατότητα να το πράξουν από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί η προκήρυξη και επομένως να μη χάσουν ούτε ένα μεροκάματο, σε περίπτωση φυσικά που ανανεωθεί η σύμβασή τους.

«Το ότι μπορείτε να και είστε πάλι υποψήφιοι, μπορείτε να υποβάλετε δηλαδή και πάλι την αίτησή σας και άρα χωρίς διακοπή να απασχοληθείτε, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική απόφαση της πολιτικής υγείας του υπουργείου Υγείας. Στον Ξανθό και στον Πολάκη δηλαδή. Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι, αλλά αυτό είναι. Και οποιοσδήποτε γύρω γύρω σας λέει κάτι διαφορετικό, σας λέει μπούρδες. Μπούρδες σας λέει. Το ότι μπορείτε να είστε υποψήφιοι τώρα πάλι και θα είστε μαζί μας το Δεκέμβριο, πάλι θα συνεργαστούμε, το οφείλετε στον Πολάκη και στον Ξανθό και σε κανέναν άλλο. Το λέω αυτό γιατί επιτέλους θα πρέπει να λέμε και ορισμένα πράγματα με το όνομά τους. Θα πρέπει να τα λέμε και σε όποιον αρέσει» ακούγεται να λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Καβαλάς, ενώ στο τέλος χτυπάει και το χέρι στο τραπέζι για να δώσει έμφαση.


Δείτε την συνέχεια εδώ

Πηγή: protothema.gr


ΠΟΕΔΗΝ: Ηχητικό με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό). Με τσαμπουκά τους λέει ότι χρωστάνε υποχρέωση στον Πολάκη – Ξανθό.


Σας κοινοποιούμε το ηχητικό με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό). Με τσαμπουκά τους λέει ότι χρωστάνε υποχρέωση στον Πολάκη – Ξανθό.

Δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση που σέβεται το δικαίωμα στην εργασία των πολιτών. Ο Πολάκης έχει ξαμολήσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου.
Ο Διοικητής του ΓΝ Καβάλας κάλεσε σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το Συμβασιούχο προσωπικό (πρώην εργολαβικό). Ο τρόπος που μίλησε στους εργαζόμενους δείχνει το ύφος και ήθος τους «πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης».
Με απύθμενο θράσος και τσαμπουκά τους λέει και ξαναλέει φωνάζοντας ότι χρωστάνε στον Πολάκη και τον Ξανθό.
Τους πουλάει τσαμπουκά αν και χάνουν τη δουλειά τους επειδή έληξε η σύμβασή τους. Τους εκμαυλίζει με το δικαίωμα που έχουν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί.
Σας κοινοποιούμε ηχητικό της ομιλίας του Διοικητή.
Κτυπάει το χέρι στο τραπέζι, φωνάζει ότι πρέπει να οφείλουν στον Πολάκη – Ξανθό.
Δημόσιος λειτουργός ΣΥΡΙΖΑ.
ΟΜΗΡΙΑ του συμβασιούχου προσωπικού.
Όλα για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ξεπερασμένα πράγματα… άκου εκεί αμφιθέατρο…. Εμείς στο ΕΚΑΒ την συλλογή ψήφων και την κομματική προπαγάνδα την κάναμε στο γραφείο του προέδρου την ώρα που γίνονταν τα σέρβις των ασθενοφόρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews