ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/18

Νέος Δ/ντης στο ΕΚΑΒ Κρήτης ο κος Ανέστης ΚιούλπαληςΠαρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Νέος Δ/ντης στο ΕΚΑΒ-4 Ηρακλείου αναλαμβάνει ο ιατρός Καρδιολόγος κος Ανέστης Κιούλπαλης.

Ο κος Α. Κιούλπαλης, ο οποίος δεν είναι ιατρός του ΕΚΑΒ, αντικαθιστά την Αναισθησιολόγο κα Ζεάκη Μαγδαληνή, η οποία αντικατέστησε τον Φεβρουάριο του 2017 τον Ορθοπαιδικό κο Γιαννακουδάκη Νικόλαο. Οι δύο τελευταίοι είναι Μόνιμοι Ιατροί του ΕΚΑΒ.

Ο Ανέστης Κιούλπαλης επικεφαλής του ΕΚΑΒ στην Κρήτη
candiadoc.gr

Ο γνωστός γιατρός, διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης. Ο κ. Κιούλπαλης, γνωστός όχι μόνο για την επιστημονική του επάρκεια αλλά και τους κοινωνικούς του αγώνες καθώς και την ποιότητα του χαρακτήρα του, αναλαμβάνει έναν άλλο κρίσιμο ρόλο, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περιοχή.

Τη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσαν τόσο ο ίδιος ο κ. Κιούλπαλης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση για την τοποθέτησή του θα γίνει άμεσα.

Πηγή: candiadoc.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

5 σχόλια :

 1. Κάποια εύλογα ερωτήματα: 1. Γιατί τόσο σύντομα αντικαταστάθηκε και η κ. Ζεάκη; 2. Δεν υπάρχουν γιατροί στο ΕΚΑΒ οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο να αναλάβουν Διεύθυνση; 3. Τοποθέτηση Νέου Πρόεδρου του ΕΚΑΒ μετά την παραίτηση του κ. Καρακατσανοπουλου πότε θα αναμένουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήμαρτον πια!!!!
  Ο κος Κιούλπαλης που αναλαμβάνει καθήκοντα ιατρικού και διοικητικού διευθυντή στην Κρήτη τί σχέση έχει με το ΕΚΑΒ. Από την θητεία μου στο ΕΚΑΒ ( 17 χρόνια) δεν τον γνώρισα ποτέ. Ίσως ο ίδιος δεν θα έπρεπε να αναλάβει διότι δεν ξέρει ούτε πώς λειτουργεί ο ασύρματος!!! Διότι μπορεί ο νόμος να επιτρέπει την τοποθέτησή του στην θέση αυτή, αλλά η ηθική τάξη λέει άλλα. Σκεφτείτε να πήγαινε στην ΜΕΘ του Ηρακλείου για να κάνει τον διευθυντή ένας δερματολόγος! Θα το δέχονταν οι ιατροί της ΜΕΘ;
  Το ίδιο ισχύει και για το επιστημονικό συμβούλιο του ΕΚΑΒ. Δέχονται να καταλαμβάνουν την θέση μέλους του Ε.Σ.ιατροί που δεν έχουν καμία σχέση με το ΕΚΑΒ. Νευρολόγοι,ψυχίατροι κ.λ.π.οι οποίοι βλέπουν τα ασθενοφόρα από μακριά και δεν γνωρίζουν τον εξοπλισμό τους! Ούτε γνωρίζουν τα προσόντα των διασωστών!
  Ο άνθρωπος μπορεί να είναι ο καλύτερος μοναδίστας αλλά με το ΕΚΑΒ τί σχέση έχει;. Θα πει στους ιατρούς- διευθυντές του ΕΚΑΒ πως πρέπει να κάνουν την δουλειά τους;Θα τους ελέγχει; Με τί προσόντα; Να πάνε οι γιατροί του ΕΚΑΒ να ελέγχουν τους γιατρούς της ΜΕΘ;
  Αν δεν είναι έτσι, τότε γιατί τοποθετήθηκε γιατρός; Διότι μπορώ να δεχθώ ότι οι γιατροί του ΕΚΑΒ δεν έχουν διοικητικά προσόντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να τοποθετηθεί διευθυντής με εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση στην διοίκηση νοσηλευτικών υπηρεσιών!
  Μήπως να το ξανασκεφτούν οι ιθύνοντες;
  Διαφορετικά πρέπει να τοποθετούνται κομματικοί από κάθε κυβέρνηση, για να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι της υπηρεσίας.
  Πρέπει να μιλήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο ΕΚΑΒ, ιατροί και διασώστες!
  Πρέπει να ερωτηθεί στην βουλή ο υπουργός , για τον λόγο της τοποθέτησης ιατρικών διευθυντών στην Κρήτη, στην Πάτρα κ.λ.π. ανθρώπων που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο.Απαξίωση της ιατρικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ;Απαξίωση των διασωστών που δίνουν την ψυχή τους για τον οργανισμό;
  Αυτά προβλέπει η εκπόνηση του νέου οργανισμού;
  Γνωρίζω καλά ιατρούς 50 ετών, 60 ετών και παραπάνω που οργώνουν με τις αεροδιακομιδές όλη την Ελλάδα και διακομίστηκε όλα τα περιστατικά με αντίξοες συνθήκες! Τέτοιες αποφάσεις απαξιώνουν το έργο τους!
  Εκαβίτες!
  Πάρτε το ΕΚΑΒ στα χέρια σας!
  Σας αξίζει και σας ανήκει!
  Τσανικλίδης Μανόλης
  χειρουργός διευθυντής ΕΣΥ
  Εκαβίτης εν αποστρατεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν αυτή η τοποθέτηση είναι λάθος τότε τι να πούμε όταν πρόεδροι του ΕΚΑΒ ορίζονται ναυαρχοι,στρατηγοί,πολιτικοί μηχανικοί και λοιποί συγγενείς.Καλο θα ήταν να δοιηκουμασταν από ανθρώπους που υπηρετούν την υπηρεσία και διαθέτουν διοικητική ικανότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. κι όμως, αυτός που έστησε και λειτούργησε το ΕΚΑΒ, ηταν ΩΡΛ!!!
  καμιά σχέση με ΜΕΘ και ότι άλλο έχει στο μυαλό του ο κάθε ένας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είδαμε και την εμπειρία των Δντων γιατρών και σε άλλα παράρτηματα της χώρας.Πανω από δεκαπέντε χρόνια Δντης πτυχιούχος γενικής ιατρικής BG στο Παραρτημα Τριπολης και δεν εχει βαλει ουτε βίδα στο μαγαζάκι του, αν ξέρει που πέφτει η καμπίνα του ασθενούς Θεού εργο,το μόνο που κάνει καλά να τα δικαιώματα των υπαλλήλων ως υποχρέωση και να τους έχει του χεριού του.Το άλλο παλι στο Τομέα της Πάτρας που το πάτε........Κραταμε χρόνο ποσο θα καθήσει στη θέση διευθυντή ή νυν Γιατρός μεχρμ να βρεθεί κάποιων να τους <>. Κύριοι της αξιοκρατίας να ξέρετε οτι σε τετοιες θέσεις πρέπει να ξεκινήσεις απο το μπουλόνι ούτε καν απο τον τροχό και να φθάσεις στο γραφείο με το μεγάλο τραπέζι και τη σταθερη θερμοκρασία χώρου.....να έχεις <>τον εμετό,το αίμα το άγχος το στρες την πίεση του περιστατικού στα μουτρα για να μπορείς την επόμενη μερα να καταλάβει τα πληρώματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και όχι να σφυριζει αδιάφορα....... Άντε να δούμε τι άλλο θα ανεχθούμε πια.....Ολα τα χρόνια μας έχει φάει η συλλογη των μεταπτυχιακών και των πτυχιούχων......για πρακτική αυτόν στον τομεα τους ουτε λέξη........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews