ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/10/18

Βελεστίνο: Δυσκολεύτηκε να μπει το ασθενοφόρο στον πεζόδρομο από παρκαρισμένα μηχανάκια
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Δυσκολεύτηκε να μπει το ασθενοφόρο στον πεζόδρομο από παρκαρισμένα μηχανάκια
mousikovagoni.com

Να παραλάβει ένα παιδί που φαίνεται να είχε λιποθυμικό επεισόδιο χρειάστηκε σήμερα το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου κατά τη διάρκεια του Ρηγείου Δρόμου. Ωστόσο, στην κάθετη οδό από την Πλατεία Ρολογιού που επιχείρησε να μπει, δυσκολεύτηκε αρκετά στο μέρος που στενεύει ο δρόμος, λόγω του ότι υπήρχαν παρκαρισμένα μηχανάκια.

Μάλιστα, στον ίδιο κάθετο δρόμο υπήρχε και παρκαρισμένο αμάξι, ενώ ίδια ήταν η εικόνα, και όχι μόνο σήμερα, και και σε άλλες κάθετες οδόυς.

Η απρόσκοπτη πρόσβαση στον πεζόδρομο -και φυσικά σε κάθε μέρος- για τα οχήματα άμεσης ανάγκης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που ανακινήθηκε μετά το περιστατικό με φωτιά σε ουζερί που είχε προκύψει τον περασμένο Αύγουστο.

Εφόσον ο κόσμος συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς κανόνες, είναι θέμα λοιπόν των Αρχών να επιληφθούν του θέματος πριν να συμβεί κάποιο περιστατικό με μεγαλύτερες και δυσάρεστες συνέπειες.

Δημοσιεύτηκε 14/10/2018


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews