ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/18

Δυναμική η συμμετοχή του ΕΚΑΒ στην Πορεία Διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ για την «Προστασία της Δημόσιας Υγείας και την ανάκτηση των Μισθολογικών απωλειών των εργαζομένων»Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Δυναμική η συμμετοχή των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στην Πορεία Διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ με κύρια αιτήματα την «Προστασία της Δημόσιας Υγείας και την ανάκτηση των Μισθολογικών απωλειών των εργαζομένων».

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ διεκδικεί:
Την διασφάλιση και διπλασιασμό του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.
Ένταξη στα ΒΑΕ.
Αναπλήρωση Μισθολογικών απωλειών.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και στα νοσοκομεία συγκεντρώθηκαν στις 8:30 στον κόμβο των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού» και πραγματοποίησαν πορεία μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία κατέληξε στο υπουργείο Υγείας.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews