ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/10/18

Σε Δράση το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ΒίντεοΤετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Εβδομάδα επισκέψεων και ανάδειξης στα ΜΜΕ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στην Θεσσαλία αλλά και σε όλη την χώρα από το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, οι Μετατάξεις που επιχειρεί η διοίκηση του ΕΚΑΒ, ο οργανισμός του ΕΚΑΒ, τα ΒΑΕ κ.α. αναδείχθηκαν με τις επισκέψεις στους Τομείς του ΕΚΑΒ σε Τρίκαλα και Καρδίτσα καθώς και στην συνάντησή με τον κο Μικέλη Χατζηγάκη.

Συνέντευξη στο Astra Tv ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιάννης Γούλας
29/10/2018

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΕΚΑΒ


Επίσκεψη του σωματείου στο ΕΚΑΒ Τρικάλων
26/10/2018Επίσκεψη του σωματείου στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας
31/10/2018


Επιστολή Μικέλη Χατζηγάκη στον Υπουργό Υγείας για το ΕΚΑΒ
trikalanews.gr

Συνάντηση με το προεδρείο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος συζήτησε μαζί του τα τρέχοντα προβλήματα του οργανισμού και τρόπους επίλυσης τους.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε και συνεχάρη το προσωπικό για το σημαντικό έργο που προσφέρει και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις που του κατέθεσε το προεδρείο του ΕΚΑΒ στα αρμόδια όργανα της πολιτείας.  

Ο Μικέλης Χατζηγάκης απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Υπουργό Υγείας:

«Προς: Αξιότιμο Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό

Κοινοποίηση: Αξιότιμο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Υγείας,

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχα στο γραφείο μου με το προεδρείο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας μου έθεσε υπόψιν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός και τα οποία θεωρώ πως η πολιτεία πρέπει να επιλύσει άμεσα.

Συγκεκριμένα, είναι απαραίτητο να εκσυγχρονιστεί ο στόλος του και να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά γιατί συχνά έρχονται σε επαφή με λοιμώξεις και επικινδυνά νοσήματα που απειλούν την υγεία των διασωστών. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, παρόλα τα μεγάλα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, δεν το βάζουν κάτω και σε πείσμα των καιρών δουλεύουν σκληρά για να προσφέρουν στην Ελληνική κοινωνία. Αλλά και η Ελληνική κοινωνία με την σειρά της τους αγκαλιάζει με την εμπιστοσύνη της. Το ΕΚΑΒ αποτελεί – και πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί - τον πυρήνα της πρωτοβάθμιας δημόσιας υγείας στην Ελλάδα. Γι ‘αυτό και πρέπει να στηριχτεί η προσπάθεια του με κάθε μέσο. Αναμένω την ευνοϊκή στάση της πολιτείας στα καίρια προβλήματα ενός τόσο σημαντικού οργανισμού για την δημόσια υγεία».

Με τιμή,
Μικέλης ΧατζηγάκηςΠηγή: trikalanews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. Συνήθως, σε τέτοιες συναντήσεις συμμετέχουν όλα τα μέλη του Δ.Σ., του σωματείου, απ όλες τις παρατάξεις, αφού πρόκειται για την προώθηση των συμφερόντων των συναδέλφων-εργαζομένων, έστω και σε συναντήσεις με κάποιους, χωρίς θεσμική ιδιότητα, όπως ο Μικέλης Χατζηγάκης.
  Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια συνάντηση, με τα μέλη της μιας μόνο παράταξης, της μικτής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή, χωρίς την παρουσία της άλλης παράταξης, σύνηθες φαινόμενο και τακτική, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, το οποίο, δίνει το δικαίωμα για άλλες σκέψεις, όπως πχ, ότι έγινε μια εξωθεσμική επίσκεψη, καθαρά κομματικού χαρακτήρα και περιεχομένου, εις το "όνομα" μάλιστα των εργαζομένων, που μόνο τα συμφέροντά τους δεν εξυπηρετεί, παρά μόνο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και την αναγνωρισιμότητα κάποιων εξ αυτών...
  Η έξωθεν καλή μαρτυρία των παρόντων, πλέον, έχει απολεσθεί προ πολλού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γιατί 'έκοψες' το φιλαράκι από την φώτο, κύριε διαχειριστή;;
  δεν ήταν 'θεσμικός';;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews