ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/18

Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ: Αθρόες μετατάξεις αποδυναμώνουν τα ασθενοφόραΔευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ: Αθρόες μετατάξεις αποδυναμώνουν τα ασθενοφόρα
protothema.gr

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑβ ζητά την άμεση αναστολή των μετατάξεων

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα του protothema.gr για τις μετατάξεις διασωστών που εισηγείται ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση διοικητικών και λοιπών ομάδων, το Σωματείο Εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας άμεση αναστολή τους για να μην αποδυναμωθούν τα ασθενοφόρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εργαζόμενοι, «Η διοίκηση του ΕΚΑΒ προχωράει σε 47 μετατάξεις υπαλλήλων σε θέσεις του διοικητικού κλάδου με την επίκληση επιτακτικών αναγκών που προστίθενται σε 61 μετατάξεις που έγιναν μόλις πριν ένα χρόνο και στην πλειοψηφία τους από υπαλλήλους του κλάδου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων της Κεντρικής υπηρεσίας. Καταργεί θέσεις διασωστών και τις μεταφέρει σε διοικητικό προσωπικό. Αν και είναι γνωστό ότι το ΕΚΑΒ Αθηνάς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον φόρτο εργασίας λόγω έλλειψης μάχιμου προσωπικού και η ζωή των πολιτών τίθεται σε κίνδυνο εξαιτίας της έλλειψης αυτής, η Διοίκηση του ΕΚΑΒ συνεχίζει απτόητη την αφαίμαξη της δύναμής του χωρίς κανένα επιχειρησιακό σχεδιασμό, με αθρόες μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις αντί να διεκδικήσει νέες προσλήψεις».

Στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Δράσης αναφέρονται και στις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην λειτουργία του φορέα οι οποίες αποκτούν πλέον διαστάσεις κοινωνικού προβλήματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


Πηγή: protothema.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε......αν δεν μεταταχθεί στο λογιστήριο,στις προμήθειες και οπουδήποτε αλλου έμπειρο προσωπικό και ειδικότερα διασώστης..... πως περιμένετε να οργανωθούν σωστά αυτα τα διοικητικά κενά της Υπηρεσίας μας, με άτομα που να έχουν μόνο το πτυχίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων Υγείας;με ατομα που όλα τα χρόνια έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες με τον τρόπο της εξωτερικής κινήσεως του μαλακου μορίου της γλώσσας που είχε ως αποτέλεσμα την ευχαρίστηση του ανταποκριτή;;;;Έχω να πω ένα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση για αυτές τις αποφάσεις και προτείνω να κανει τμήμα τηλεκατευθυνόμενων Ασθενοφόρων με σκοπό να κινούνται τα οχήματα αποκλειστικά και μόνο από το γραφείο του Προέδρου-Αντιπροέδρου με joy-stick χωρις ανθρώπινη εσωτερική παρουσία αφού έτσι κι αλλιώς το επάγγελμα το βλέπουν σαν παιχνίδι!!!!!!ειναι μια καλή πρόταση για τις φανταστικές μέρες που διανύουμε!!!!!!Α και κατι ακόμα με τέτοια πείνα που εχει πεσει στους αλλοδαπούς βγάλτε και μια ΑδειΆ εξάσκησης επαγγέλματος και με 5€ κάνουν όλες τις δουλειές,τι το θέλετε το έμπειρο προσωπικό στα Ασθενοφόρα;;;;;;;Πάμε πολεμο Πάμε γραφείο εμείς οι δύο με ευλογίες του ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, σε βρίσκω αδιάβαστο. Το τηλεκατευθυνόμενο ασθενοφόρο με joy-stick έπεσε στο τραπέζι, αλλά επειδή ήταν αδύνατον να εξυπηρετήσει εξιτήρια και ραντεβού για πρακτικούς λόγους, απορρίφθηκε. Μη βιάζεσαι να κατηγορήσεις. Όσο για την άδεια, γιατί; Νομίζεις ότι υπάρχει αυτή η έννοια στο μυαλό κάποιων; Ήδη η δουλειά γίνεται και χωρίς να έχει κανείς την άδεια, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια στο ΕΚΑΒ η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Άσε που θα μπουν στα έξοδα...(5ε)

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews