ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/18

Επαναλαμβανόμενες Στάσεις Εργασίας στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης-Τί καταγγέλλουν οι εργαζόμενοιΠαρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας το Σωματείο ΕΚΑΒ-2 (Κεντρικής Μακεδονίας)

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στο ΕΚΑΒ- Τί καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
rthess.gr

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι και  από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Αντί για τα 25 ασθενοφόρα και τις μηχανές, θα κυκλοφορούν τις ώρες τις στάσεις εργασίας 10 ασθενοφόρα και 2 μηχανές.
Καταγγέλλουν ότι είναι ακατάλληλοι για τους εργαζόμενους οι δύο νέοι σταθμοί ΕΚΑΒ που δημιουργήθηκαν στο Καυταντζόγλειο και στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων. Επικαλούνται σχετικό πόρισμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Στο Καυταντζόγλειο ο σταθμός είναι σε isobox, πάνω καυστήρες πετρελαίου και αερίου, δεν έχει τουαλέτα, ούτε καν νιπτήρα , υποστήριξε στο ΡΘ ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ κεντρικής Μακεδονίας Πρόδρομος Δεβελόγλου.

Για τον νέο σταθμό ΕΚΑΒ στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων ανέφερε ότι για να μπεί κάποιος στο γραφείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, πρέπει πρώτα να περάσει από ιατρείο στο οποίο εξετάζονται ασθενείς.

Σύμφωνα με τον κ. Δεβελόγλου οι εργαζόμενοι ζήτησαν τα ασθενοφόρα να επιστρέψουν στους παλιούς τους σταθμούς μέχρι οι νέοι χώροι να γίνουν κατάλληλοι, αλλά η διοίκηση του ΕΚΑΒ το αρνήθηκε.

Πηγή: rthess.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews