ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/10/18

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Εύβοιας Ν. Κόκκος για την λειτουργία του ΕΚΑΒ στην περιοχήΠέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

O Τομεάρχης του ΕΚΑΒ Εύβοιας  Ν.Κόκκος αναλαμβάνοντας πριν δυο χρόνια τον τομέα του ΕΚΑΒ της Εύβοιας, κατάφερε στα πλαίσια καλής συνεργασίας, τόσο με το Κ.Υ. Ιστιαίας, όσο και με το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού να δώσει μια άλλη εικόνα στην εξυπηρέτηση του πολίτη.
Αυτό το μαρτυρούν και τα στατιστικά που δείχνουν περισσότερα περιστατικά να εξυπηρετούνται, λιγότερους πνιγμούς τους καλοκαιρινούς μήνες με την δράση των μηχανών που προστέθηκαν στο δυναμικό των ασθενοφόρων και φυσικά την προετοιμασία νέων διασωστών μέσω του νέου ΙΕΚ που λειτουργεί από φέτος στη Χαλκίδα.
Δείτε το video που αναφέρεται σε όλα τα θέματα που αφορούν την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη από το δωρεάν σύστημα Υγείας.

Ο Τομεάρχης του ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκος Κόκκος: «Ασφαλής προορισμός η Β.Εύβοια»
Ο Παλμός της Βόρειας Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτ 2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews