ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/18

Αφιέρωμα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων της ΚύπρουΤρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Marios Sfakianakis

Εκπομπή αφιέρωμα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Κύπρου. Δεν θα σχολιάσω τον εξοπλισμό των ασθενοφόρων είναι πια δεδομένος παντού εκτός της Ελλάδος βέβαια. Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο Συντονιστικό Κέντρο (δείτε το από το 30' και μετά) όπου η αγαπημένη μας Ριάνα (η επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων) έκανε αυτό που λέω τόσα χρόνια. Ταξίδεψε. Ταξίδεψε και είδε διάφορα συντονιστικά κέντρα της Ευρώπης, τα κατέγραψε και έστησε αυτό το Συντονιστικό Κέντρο που κατέγραψε η κάμερα. Ένα σύγχρονο Συντονιστικό Κέντρο. Εντυπωσιακό αν θυμηθούμε πως ήταν αυτή η Υπηρεσία πριν όχι πολλά, εφτά οκτώ χρόνια Αλλά είπαμε όταν θέλεις κάνεις πράγματα…..

20/10/18 - Υπηρεσία Ασθενοφόρων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Φίλε μου καλε άσε τον εξοπλισμό και πιάσε το ότι στην ελλαδα δεν εργάζονται στο εκαβ μόνο διασωστες πιστοποιημένοι αλλα και ανηδεικευτοι επικίνδυνοι απλοί οδηγοί πράγμα αδιανόητο στο 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews