ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/18

Με... χορηγό την Ένωση Εφοπλιστών επισκευή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ του ΧίουΠέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Με... χορηγό την Ένωση Εφοπλιστών επισκευή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ
alithia.gr

Μετά από ένα χρόνο ακινησίας τελικά η κινητή μονάδα 4χ4 ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στην Χίο επισκευάστηκε με δαπάνες της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος και τη μεσολάβηση του Νότη Μηταράκη, γεγονός το οποίο γίνεται γνωστό από το παρακάτω ευχαριστήριο της τριμελούς επιτροπής του ΕΚΑΒ Χίου:

«Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά, μετά από παράκκλησή μας, στο αίτημα που στείλαμε προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος, για την ανάληψη του κόστους επισκευής της κινητής μονάδας 4χ4 ασθενοφόρου του τομέα μας. Η κινητή μονάδα επισκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδος.»

Πηγή: alithia.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews