ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/10/18

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών και την κυκλοφοριακή αγωγή στην ΛάρισαΣάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ Λάρισας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ
eleftheria.gr

Στο επίκεντρο η ασφάλεια των μαθητών

Οι πρώτες βοήθειες στο σχολείο, η ασφάλεια στις σχολικές εκδρομές, η πυροπροστασία στο σχολείο, η κυκλοφοριακή αγωγή, οι τραυματισμοί στο σχολείο και μια σειρά ακόμη από ενδιαφέροντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των μαθητών, παρουσιάστηκαν σε ημερίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης χθες το πρωί στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Την ημερίδα παρακολούθησαν διευθυντές και προϊστάμενοι δημοτικών σχολείων και σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρης Βούλγαρης. Την ημερίδα διοργάνωσαν η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, διά του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας - Γραφείο Εκπ/σης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, την Τροχαία Λάρισας, το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το ΕΚΑΒ Λάρισας.

Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Δ/νσης Περιφερειακής Εκπ/σης Π. & Δ. Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε 17/10/2108

Πηγή: eleftheria.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews