ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/10/18

ΠΟΕΔΗΝ-Πορεία και Πανό στον Λευκό Πύργο από τους εργαζόμενους του Γεννηματάς, Βίντεο


Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
Voria gr 09:35

Οι εργαζόμενοι αφού συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το νοσοκομείο, επί της Εθνικής Αμύνης, ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Την εξαίρεση του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», καθώς και των νοσοκομείων «Ιπποκράτειο» και «Παπαγεωργίου» από την υπαγωγή τους στο Υπερταμείο ζητούν εργαζόμενοι του Γεννηματάς και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, που πραγματοποίησαν σήμερα κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι αφού συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το νοσοκομειακό ίδρυμα, επί της Εθνικής Αμύνης, ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Όταν έφτασαν στον Λευκό Πύργο, ανήρτησαν για λίγο ένα πανό πάνω στο μνημείο, συμβολικά - όπως ισχυρίστηκαν - καθώς και αυτό εντάσσεται στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων.

Μάλιστα, όταν εργαζόμενοι στον Λευκό Πύργο έκοψαν τα σχοινιά του πανό, οι διαδηλωτές απάντησαν: «Την προηγούμενη εβδομάδα χειροκροτούσατε όταν αναρτήθηκε το πανό του ΣΥΡΙΖΑ. Το δικό μας, μας το κόβετε».

«Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφορικά με την ένταξη νοσοκομειακών ιδρυμάτων αλλά και αρχαιολογικών χώρων στο ΕΤΑΔ, υποστηρίζοντας πως σε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο τελευταίος δήλωσε: «Μας είπε ότι βιαζόταν να κλείσει την τέταρτη αξιολόγηση για αυτό δεν ελέγχθηκαν τα ακίνητα που εντάχθηκαν στο Υπερταμείο».

Να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Υπερταμείου ζήτησαν από την πλευρά τους και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Ν. Γεννηματάς, Πέτρος Κετικίδης και ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Ν. Άγιος Δημήτριος, Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Πορεία εργαζομένων στο Ν. Γεννηματάς
Voria grΔημοσιεύτηκε στις 31 Οκτ 2018

Στις 8.30 οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γεννηματάς θα συγκεντρωθούν έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το ΥΜΑΘ.

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγαίνουν σήμερα εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και αυτοαπασχολούμενοι.

Στις 8.30 οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γεννηματάς θα συγκεντρωθούν έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το ΥΜΑΘ. 

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους των νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας, στην κινητοποίηση που οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γεννηματάς.

Την ίδια ώρα μικρό - αυτοαπασχολούμενοι θα συγκεντρωθούν στο ΥΜΑΘ, διαμαρτυρόμενοι για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης. 

Πανό στον Λευκό Πύργο από εργαζόμενους στο Γεννηματάς
Voria grΔημοσιεύτηκε στις 31 Οκτ 2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews