ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/18

Το ΕΚΑΒ Χίου ευχαριστεί την Ελληνική εταιρία Εφοπλιστών για την επισκευή ασθενοφόρου


Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ: Ζωτικής σημασίας ευχαριστήριο
chiosin.gr

Η τριμελής επιτροπή  του ΕΚΑΒ Χίου απέστειλε την παρακάτω επιστολή ευχαριστήρια:

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνέδραμαν για την επισκευή της κινητής μονάδας του στόλου μας (ζωτικής σημασίας) που ήταν εδώ και 13 μήνες παροπλισμένοι λόγω μηχανικής βλάβης και δεν δύναται  να επισκευαστεί.

Για όλα τα παραπάνω θέλουμε Να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά:

Την  Ελληνική εταιρία Εφοπλιστών που αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την επισκευή του οχήματος και την πλήρη αντικατάσταση παρά το υψηλό κόστος του κινητήρα και την αντικατάσταση του με ολοκαίνουργιο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη πάντα είναι δίπλα μας, ακούει τα προβλήματα μας και συνδράμει ο ίδιος προσφέροντας λύσεις μέσα από το θεσμικό του ρόλο στον τόπο μας.Πηγή: chiosin.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews