ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/18

Ξεχώρισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στην άσκηση στο Νοσοκομείο Χανίων και αμέσως μετά… έφυγαν για διακομιδή στο Ηράκλειο!
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Ξεχώρισαν τα παιδιά του ΕΚΑΒ στην άσκηση στο Νοσοκομείο Χανίων και αμέσως μετά… έφυγαν για διακομιδή στο Ηράκλειο!
parakritika.gr

Άρτια καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως είναι οι διασώστες του ΕΚΑΒ, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τον Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) Νικόλαο Παπαευσταθίου, ο οποίος ξέρει καλά τι μπορούν να κάνουν τα πληρώματα των ασθενοφόρων, καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

Οι ΕΚΑΒίτες, στον απεγκλωβισμό ατόμου από το φαρμακείο του νοσοκομείου, το σενάριο προέβλεπε καρδιακή ανακοπή. Το περιστατικό παρελήφθη με επιτυχία από διασώστη και γιατρό του ΕΚΑΒ, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με την κινητή μονάδα στο σημείο συγκέντρωσης βαριά πασχόντων.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η εντύπωση στον κ. Παπαευσταθίου, που μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη στα παιδιά του ΕΚΑΒ για την άψογη συμμετοχή τους στην άσκηση.

Αμέσως μετά το τέλος, η Κινητή Μονάδα έκανε διακομιδή νεογνού στο Ηράκλειο, χωρίς καν να πάρει… ανάσα το πλήρωμα που συμμετείχε στην άσκηση!

Δημοσιεύτηκε 15/10/2018

Πηγή: parakritika.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews