ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/10/18

Διπλή αεροδιακομιδή για ένα μωράκι και έναν ηλικιωμένο άνδρα από το ΕΚΑΒΤρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Διπλή αεροδιακομιδή για ένα μωράκι και έναν ηλικιωμένο άνδρα
cretapost.gr

Διπλή αεροδιακομιδή ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι στο Ηράκλειο, καθώς ένα βρέφος τριών μηνών έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας και ένας άνδρας 65 ετών από τη Σαντορίνη έπρεπε να νοσηλευθεί στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Για τα δύο περιστατικά κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι αρμόδιες αρχές, ώστε οι δύο αεροδιακομιδές να ολοκληρωθούν με επιτυχία και οι ασθενείς να φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια.

Το μωράκι που αντιμετωπίζει οφθαλμολογικό πρόβλημα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ΠΑΓΝΗ στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο οφθαλμολογικό τμήμα Νοσοκομείου Παίδων στην πρωτεύουσα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, με το ίδιο μέσο είχε φτάσει στο Ηρακλείου, προερχόμενος από τη Σαντορίνη, ο 65χρονος άνδρας με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στις ιατρικές δομές του νησιού. Ο ασθενής διασωληνωμένος παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για την περαιτέρω νοσηλεία του.

Πηγή: cretapost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews