ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/18

Η ΑΔΕΔΥ για την συνάντηση της Ε.Ε. με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μ. ΞενογιαννακοπούλουΠαρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018
EKABNews
Με αφορμή τη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μ. Ξενογιαννακοπούλου

Πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στις 4 του Οκτώβρη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έθεσε από την πλευρά της όλα τα θέματα που αφορούν στο Δημόσιο και τους Δημοσίους Υπαλλήλους (μισθολογικό, συνταξιοδοτικό, προσλήψεις, κατάργηση τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση, ιδιωτικοποιήσεις, συμβασιούχοι κτλ).

Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν γενικόλογες και αόριστες και η Υπουργός ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί, πάνω στα αιτήματα που θέσαμε, και θα μας απαντήσει σε επόμενη συνάντηση.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.Πηγή:adedy.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews