ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/10/18

Μαθαίνουμε να σώζουμε ζωές - Μια πρωτοβουλία του Δήμου Μυτιλήνης σε συνεργασία με το E.C.O.S.E.P Aegean, το Βοστάνειο και το ΕΚΑΒΤετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Μαθαίνουμε να σώζουμε ζωές
nealesvou.gr

Με πλήθος κόσμου αυτή την ώρα η επανεκκίνηση καρδιάς  στη Μυτιλήνη

Μια μοναδική ευκαιρία δίνουν σήμερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς, στους πολίτες ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου σε συνεργασία με το E.C.O.S.E.P Aegean, το Βοστάνειο και το ΕΚΑΒ μέσα από την ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση, με θέμα την εκμάθηση των πρακτικών-ενεργειών επανεκκίνησης καρδιάς στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης.

Ο κάθε πολίτης που φτάνει στην πλατεία Σαπφούς έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί από ειδικούς και να εκπαιδευτεί  μέσα σε λίγα λεπτά για το πως θα πρέπει να αντιδράσει και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που θα υποστεί καρδιακή προσβολή.

Μέχρι τώρα η προσέλευση του κόσμου στην πλατεία Σαπφούς είναι μεγάλη ενώ από το πρωί βρέθηκαν κοντά στους πολίτες η Αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη, ο προϊστάμενος  του ΕΚΑΒ, Γιώργος Καυλακώνης κ.α. όπου είναι σε εξέλιξη στα τρία ειδικά περίπτερα με προπλάσματα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Η εκπαίδευση θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 το βράδυ και είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες.

Δημοσιεύτηκε 16/10/2018

Πηγή: nealesvou.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews