ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/18

Ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, μιλά στο ekriti για τους στόχους του
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, μιλά στο ekriti για τους στόχους του
ekriti.gr

Για τα νέα του καθήκοντα και τους στόχους που έχει θέσει προσωπικά, μιλάει στο ekriti.gr ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης. Ο κ. Κιούλπαλης, γνωστός ιατρός και Διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου, είναι εκείνος που επιλέχθηκε να αντικαταστήσει την μέχρι τώρα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης, Μάγδα Ζεάκη η οποία αφήνει τη δική της σφραγίδα.

Ο Εντατικολόγος είναι και τυπικά εδώ και λίγες ημέρες ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ στο νησί αφού την περασμένη Δευτέρα ήρθε και το σχετικό ΦΕΚ. "Περιμένω τις επόμενες ημέρες τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ να έρθει στην Κρήτη προκειμένου να γίνει και επίσημα η παρουσίαση της θέση μου και να επισκεφθούμε διάφορες μονάδες στο νησί για να γνωρίσω το προσωπικό" λέει ο κ. Κιούλπαλης ο οποίος αυτές τις ημέρες ενημερώνεται ενδελεχώς για την κατάσταση του ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

Ψηλά ο πήχης

"Αναλαμβάνω μια υπηρεσία η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο" αναφέρει ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης ο οποίος όπως φαίνεται έχει θέσει ψηλά τον πήχη. "Αναλαμβάνω με τη λογική να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ελπίζω να κάνω πράγματα που θα βοηθήσουν γιατί θέλουμε ένα ΕΚΑΒ γρήγορο και αποτελεσματικό" δηλώνει στο ekriti ο κ. Κιούλπαλης ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να κάνει ενέργειες.

Συγκεκριμένα και όπως λέει, έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά δημόσιο χώρο προκειμένου να στεγαστεί το συνεργείο που αναλαμβάνει τις επιδιορθώσεις στα ασθενοφόρα και το οποίο μέχρι και σήμερα στεγάζεται σε ιδιωτικό χώρο. "Θα επιδιώξω συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη. Ήδη έχω μιλήσει και με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και ελπίζω να βρεθεί λύση" λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρεται σε ένα πρόβλημα το οποίο λύθηκε τις τελευταίες ημέρες και αφορά στην καθαριότητα του τομέα των Χανίων όπου δεν υπήρχε συνεργείο. "Το θέμα λύθηκε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται το συνεργείο καθαριότητας" αναφέρει ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε 11/10/2018

Πηγή: ekriti.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews