ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/18

Εκπαίδευση προσωπικού Mediterranee Hotel από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς


Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς στο προσωπικό του ξενοδοχείου  Mediterranee (Λάσση, Κεφαλονιά) την Πέμπτη 4/10/2018.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε  από την εκπαιδεύτρια διασώστρια  Κοκολίνη κ τον βοηθό της, διασώστη Αθανάσιο Μπάρα, του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, αφορούσε θέματα υποστήριξης των λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά περιστατικά.Θυμίζουμε ότι μετά την 1η εκπαίδευση που έγινε από το ΕΚΑΒ τον Μάιο του 2018 εγκαταστάθηκε Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στο ξενοδοχείο Mediterranee Hotel Kefalonia.
Facebook Vicky Kokolini
Εκπαίδευση των υπαλλήλων του ξενοδοχείου "Mediterranee hotel kefalonia "απο το ΕΚΑΒ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στις Ά Βοήθειες και κυρίως στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση.
Συγχαρητήρια στην διεύθυνση του ξενοδοχείου,που προέβει στην αγορά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή έπειτα απο σεμινάριο που είχε προηγηθεί και σε όλους τους εκπαιδευόμενους για την άψογη επίδοση τους και το μεγάλο ενδιαφέρον τους ως προς την σωστή αντιμετώπιση ενος θύματος καρδιακής ανακοπής.
Συγχαρητήρια σε όλους σας γιατί δεν παραμένετε απλοί θεατές αλλά ενεργοί πολίτες!!!!!


Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews