ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/18

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο του έργου SMiLe (Interreg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020)Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018
EKABNews

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο του έργου SMiLe (Interreg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020)

Έξι μονοήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια διοργανώνει η Διεύθυνση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Θεσσαλονίκης σε έξι Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Παρανεστίου, Κ. Νευροκοπίου, Ξάνθης, Μύκης, Ιάσμου και Διδυμοτείχου)το μήνα Οκτώβριο, με στόχο την εκπαίδευση των πολιτών στη βασική υποστήριξη της ζωής, τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τη θέση ανάνηψης και την παροχή α’ βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά περιστατικά.

Ο αναλυτικός προγραμματισμός των κατά τόπους σεμιναρίων παρουσιάζεται παρακάτω:

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00-21.00         
Διδυμότειχο, KΑΠΗ – Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Διδυμοτείχου (25ης Μαΐου 145)
Σταυρούπολη Ξάνθης, Αίθουσα ΚΑΠΗ Δ.Δ. Σταυρούπολης

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00-21.00
Ιασμός, Πνευματικό Κέντρο Ιάσμου
Εχίνος Ξάνθης, Αύλειος χώρος Κέντρου Υγείας Εχίνου

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00-21.00       
Νευροκόπι, Αμφιθέατρο Νέου ΔημαρχείουΚ. Νευροκοπίου

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17.00-19.00
Παρανέστι, Γυμνάσιο Παρανεστίου

Τα παραπάνω εκπαιδευτικά σεμινάρια εντάσσονται στο έργο SMiLe «Ενισχύοντας την πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα σε απομονωμένες και υποβαθμισμένες διασυνοριακές περιοχές», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», συντονίζεται από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας και Θράκης ενώ στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Ιατρικής), το Γενικό Νοσοκομείο Ardino και ο Δημος Harmanli.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου SMiLe: www.smile–interreg.eu

Πηγή: ekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews