ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/11/18

Το ΕΚΑΒ κάλυψε με επιτυχία την 3η Ανάβαση ΕλασσόναςΔευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

Το ΕΚΑΒ κάλυψε με επιτυχία την 3η Ανάβαση Ελασσόνας
radioelassona.gr

Στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας έδωσε το παρόν και στην "3η Ανάβαση Ελασσόνας" το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη ΛΑΜΚΕ μπροστά σε χιλιάδες θεατές, η παρουσία του ΕΚΑΒ ήταν απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή του.

Με την παρουσία δύο ασθενοφόρων τόσο το Σάββατο στις δοκιμές όσο και την Κυριακή στον αγώνα, το ΕΚΑΒ βρισκόταν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν καταστάσεων. Παρούσα η γιατρός και διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κα Βασιλική Αυγέρη και τέσσερα πληρώματα ασθενοφόρων.

Η Άριστη συνεργασία του ΕΚΑΒ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον αγώνα, δημιουργεί εγγυήσεις για την πραγματοποίηση σημαντικών αθλητικών γεγονότων στην περιοχή μας.


Πηγή: radioelassona.gr

Για το EKABNews : Θανάσης Παπακωνσταντίνου


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews