ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/11/18

ΕΚΑΒ Χίου: Μάθημα Πρώτων Βοηθειών σε 30 Ανιχνευτές (πρόσκοποι ηλικίας 15-18)Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ Χίου: Μάθημα Πρώτων Βοηθειών σε 30 Ανιχνευτές (φωτο)
amanivoice-chios.gr

Tο 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου φιλοξένησε Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Χίου με συμμετέχοντες 30 Ανιχνευτές (πρόσκοποι ηλικίας 15-18) από όλη την Χίο!
Οι Ανιχνευτές παρακολούθησαν πλήθος αντικειμένων, ανάμεσα τους, η υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, η χρήση αυτόματου απινιδωτή και άλλα.

Αυτό που ενθουσίασε τα παιδιά ήταν η πρακτική εφαρμογή που έκαναν χωρισμένοι σε τρεις ομάδες («τσιρότα», «γάζες» και «νάρθηκες») σε προπλάσματα, αλλά και μεταξύ τους, πάντα με τις οδηγίες και την υποστήριξη των εκπαιδευτών.

Οι πρόσκοποι ευχαριστούν τους εκπαιδευτές – διασώστες του ΕΚΑΒ, Φώτη Βύρα, Παναγιώτη Μπανάβελο και Ανδρομάχη Μπέσσα, για την υλοποίηση του σεμιναρίου.

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τέτοιοι άνθρωποι είναι δίπλα μας στα πιο δύσκολα που μπορεί να τύχουν στις ζωές μας, αλλά και αφιερώνουν χρόνο στο κομμάτι της εκπαίδευσης πολιτών.Ευχαριστούμε για το σθένος, το μεράκι, τη μεταδοτικότητα και την αγάπη στη δουλειά τους και τον άνθρωπο! Υποσχόμαστε ότι θα συναντηθούμε σύντομα, αφού πολλοί ενήλικες (μέλη, γονείς και φίλοι) ζήτησαν ένα αντίστοιχο σεμινάριο!»About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews